måndag, juli 6

size zero o RIKSÄT

idag köpte ja en size zero kjol . asså 32 . ja kunde knäppa den men inte dra upp gylfen ...LOL. men snart ska ja gå ner mer så då ska ja kunna ha den helt o hållet .

här kommer lite size zero info .


Size zero – storlek 0 – är en klädstorlek för kvinnor i det amerikanska måttsystemet, och skulle i Sverige motsvara storlek 32 till 34. En kvinna av size zero har bystmått på 80 cm, midjemått på 58 cm och höftmått på 82 cm.

Agnes, 7 år, har stjärnornas drömkropp!

H&M och Topshop säljer vuxenkläder i barnstorlek LONDON/STOCKHOLM
Hollywoodkändisarna svälter sig för att komma i size zero.
En storlek som passar sjuåriga Agnes perfekt.

Size zero är ett känt begrepp i Hollywood och har orsakat stor debatt i takt med att kändisar som Nicole Richie och Victoria Beckham rasat i vikt.
Storleken, motsvarande 32 eller XXS i Sverige, har ett midjemått på 58 centimeter – två centimeter större än det genomsnittliga midjemåttet på en åttaåring.I Sverige finns storlek 32 som motsvarar size zero.

ja jag har alltid vart rak i höfterna så de e bra iaf när de gäller size zero men .änn så länge har ja 34 . men ja kan ha size zero i tröja . ja har altid vart mindre upptill .ps de e inte ja på bilden,

ja idag på ÄS enheten sa hon att ja kom me många bortförklaringar varför ja inte behövde äta eller ska äta . de hadde ja inte tänkt på att ja gjorde . men när ja tänker efter så gör ja de hela tiden . okej visst ibland e de planerat att ja ska ljuga o så.för att slippa äta . men ja gör nog de ganska ofta .kom ja på när hon sa de. hon sa de inte me nå ovänlig ton eller så hon bara antydde de . hon e jätte trevlig hon ja går hoss . eller hon heter jennie. " min behandlare " ja vet va hon kallas nu. så ska ja va me i nå som heter RIKSÄT de e nån sorts undersökning dom ska göra . asså ja ska bara fylla i papper o så . sen om ett år ska dom uppdatera hur de har gått o så .vet inte nå om de igentligen .

o de som e irreterande e att ja inte vet va ja väger ett dugg . för ja följde ju me mamma till hennes killes hus över helgen . o han har ingen våg. men själva helgen har gått bra. iaf ganska bra . inte alls mycke mat.men hoppas de går bra för er iaf .

GO ON AND STAY STRONG.<3>




1 kommentar:

  1. hej hej :) fin blogg! läs min blogg om du är intresserad av viktminskning, kost & träning :) mvh lowcarbdiets.blogg.se

    SvaraRadera